admin 18/01/2021

Jedna od glavnih tema ovih dana je nova veza pjevačice Svetlane Cece Ražnatović.
Nju je paparaco lov otkrio u jednom restoranu sa novim dečkom, deset godina mlađim Bogdanom Srejevićem, koji je menadžer poznatih restorana u Beogradu.

EVO KO JE CECIN NOVI DEČKO: Sa NJOM je bio u braku i ima DETE, a OVIM se  bavio pre nego je upoznao pevačicu | Najnovije vesti - Srbija danas

Očito je da Ceci nova veza jako prija, jer ne skida osmijeh sa lica. Također, i njen dečko Bogdan je presretan zbog svoje veze, a to je potvrdio i njegov otac, koji je otkrio da je njihovu vezu otkrio tek preko medija, ali da je primjetio da je njegov sin u posljednje vrijeme jako sretan.

Bogdan je za svoju vezu sa Cecom rekao svojoj majci Miri, koja se nalazi u Londonu, pa su se Ceca i ona imale priliku i upoznati, na malo neobičan način.

Cecin novi dečko o kom bruji javnost je bivši maneken, sin sportiste, a evo  čime se sad bavi (VIDEO) - alo.rs

Naime, Mira je zvala svog sina Bogdana na videopoziv, dok je bio u restoranu sa Cecom, te je on odjednom okrenuo mobitel prema njoj, i njih dvije su se pozdravile.

Po priči izvora bliskog porodici, majka Mira je presretna zbog snajke Cece, jer je smatra jako lijepom i uspješnom ženom, a pored toga kulturnom i inteligentnom.

 


wso.php