KAKAV ŠOK: GASI SE jedan od najpoznatijih RIJALITIJA, fanovi u nevjerici: ŠTA NAM TO RADITE? Produkcija već spakovala SVE stvari! – Extra vijesti24h
admin 10/09/2020

Rijaliti su definitivno zavladali vremenom u kojem živimo. Na većini kanala u svako doba dana ima po jedan rijaliti program, tako da su postali neizbježni gledaocima tv-a.

ŠOK! OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Posle 14 GODINA gasi se rijaliti U korak sa Kardašijanovima

Jedan od najpopularnijih rijaliti programa u svijetu je “U korak sa Kardašijanovima”.

Snimanje navedenog rijalitija je počelo davne 2006. godine, u kojem je prikazivan svakodnevni život sestara Kardašian, kao i cijele porodice Kardašian-Dženers.

Sestre su tada bile manje poznate, a najveću popularnost imala je Kim Kardašian, jer se prethodno pojavljivala u emisiji Paris Hilton.

Nakon skoro 14 godina, Kim Kardašian je na svom Twiter profilu objavila da se gasi popularni rijaliti. Fanovi su ostali zatečeni, i ne mogu da vjeruju.

Ona je navela da će posljednja 21. epizoda, emitovati od januara naredne godine, i navela kao razlog da žele imati više privatnosti kao porodica.

Bogati i omraženi - tajna uspeha porodice Kardašijan - BBC News na srpskom

Portparol emisije je izjavio žaljenje i  da je bila čast sarađivati sa porodicom Kardašian, ali da poštuje njihovu odluku.