admin 17/05/2021

U današnje vrijeme nekretnine su mnogo skupe, pa stoga je mladima jako teško obezbijediti novac za kupovinu vlastite nekretnine, pa se više odlučuju na iznajmljivanje, koje je također skupo.

U nastavku ovog članka vam donosimo priču o jednom studentu, koji je iznajmljivao stan tokom studija. Budući da je njegova stanarina iznosila 180 eura kod ove vlasnice, kojih on nije imao, on se odlučio upustiti u avanturu sa svojom 63-godišnjom gazdaricom.

Gazdarica je bila jako sretna, jer je on zadovoljavao i što je toliko mlađi od nje, te su oboje bili zadovoljni sve do jednog trenutka. Nju je jedno jutro zabolilo i došla je hitna pomoć po nju, te je odvezli u bolnicu, a student je bio primoran reći da su prije samo 20 minuta imali odnos. To mu je jako teško palo, te se u sekundi otrijeznio i shvatio ozbiljnost situacije.

Gazdarica je ostala u bolnici par dana, a student je odlučio da se udalji od nje, i potraži novi stan, jer je shvatio da ga samo sekunda dijelila od toga da je nosi na duši cijeli život.