admin 31/05/2021

Jedna od ‘najvećih’ pjevačica Balkana je Dragana Mirković, koja se također nalazi na samom vrhu domaće estrade.

Dragana je postigla zavidnu karijeru, kao jedna od rijetkih pjevačica koja je to postigla isključivo talentom i radom, bez skandala i drama. Ona se trudi da bude sa svima u dobrim odnosima, i da pruži podršku svim kojima treba.

Ona je ujedno i najbogatija pjevačica na estradi. Trenutno živi u Beču, sa svojim mužem Tonijem Bijelićom i sinom i kćerkom.

DRAGANA MIRKOVIĆ HALJINU PLATILA 7000 EURA, A OPET JE IZGLEDALO JEFTINO I  KIČ: Pogledajte u čemu je pjevala NA UŠĆU! | Novi.ba

Sudeći po njenom materijalnom stanju, svi bi pomislili da ona iza sebe ima veliki broj stilista. Međutim, očigledno je da nema, ako je suditi po stilu i onome što uvijek uspije izazvati svojom pojavom. Mnogi modni kritičari je osuđuju, i uvijek ih uspije ostaviti bez teksta.

Pašće vam vilica kada čujete koliko je Dragana pukla na haljinu! Kasnije ju  je isprljala u prašini! (FOTO/VIDEO) - Alo.rs

Dragana ima stvarno zanimljive kreacije, a među svojim komadima odjeće ima jako dobre odjeće, koju nažalost, ne zna ukombinirati.

Ona je napravila totalni promašaj sa haljinom koju je platila oko 7000 eura, a haljina je naišla samo na negativan sud modnih kritičara.

Dragana Mirković platila haljinu 10.000 eura i pokazala kako nema ukusa:  Seljanka prava! - Online Recepti