admin 06/09/2020

Popularni par Dragana Mirković i Toni Bjelić, prošlog vikenda obilježili su punoljetstvo kćerke Manuele.

Tom prilikom, organizovali su zabavu na krovu elitnog hotela u Beču. Proslava je bila luksuzna, sa raznovrsnom hranom i pićem, kao i specijalitetima iz Srbije i Bosne, a ispunjene su sve želje slavljenice.

Za poklon od roditelja Manuela je dobila skupocjenog četverotočkaša, čije ključeve su roditelji joj predali poslije sječenja torte i vatrometa. Automobil koji je dobila važi za jedno od najsigurnijih vozila na svijetu. Isti automobil je dobio i njen brat Marko za svoje punoljetstvo.

Manuelina želja je bila da ne bude previše ljudi na zabavi, kao što je to bilo slučaj sa proslavom punoljetstva njenog brata Marka prošle godine, i to su roditelji i ispoštovali.

KĆERKA DRAGANE MIRKOVIĆ PROSLAVILA 18. ROĐENDAN: Pogledajte kako ona izgleda, a tek KAKAV JE POKLON DOBILA.. – Svakodnevni

Ona je visoka sada 182 centimetra a mnogi je zovu da bude manekenka! Kćerka Dragane Mirković je prava ljepotica! Njene slike se kriju od JAVNOSTI – Apotekica

Sve zvanice su morale pristati na nepisano pravilo, a odnosi se na zabranu objavljivanja fotografija sa proslave, što su i ispoštovali.

Pevačica Dragana Mirković oduševila publiku || Hello magazin


wso.php