admin 09/01/2021

Glumica Jelica Sretenović koja je glumila ulogu Koviljke Koke Stanović u seriji Bolji život, sada ima 67 godina.

Zavoleli smo je kao drsku Koviljku Stanković: Ovako Koka izgleda 30 godina  kasnije!

Ona je bila jedna od omiljenih glumica pomenute serije, te je osamdesetih godina mnoge držala prikovane uz televizore, u iščekivanju novih epizoda.

Da li biste je prepoznali? Ovako danas izgleda `KOKA` IZ "BOLJEG ŽIVOTA"

Jelica je rođena 1954. godine, a odrastala je uz samohranu majku. Ona je odmah znala šta želi postati, te je sa 16 godina upisala akademiju uz izjavu da joj se žuri postati glumicom. Sa 19 godina je upoznala ljubav svog života Miloša Mišu Sretenovića, sa kojim je ubrzo ostala trudna te rodila kćerku Anu. Dva mjeseca nakon porođaja, uspjela je diplomirati. Nakon 11 godina Jelica je rodila i drugu kćerku Olju.

Na 25. godišnjicu braka, desila se tragedija u porodici Sretenović. Jelicin muž Miloš je umro od posljedica srčanog udara.

Sada, kada je postala baka, njena kćerka je dala svom sinu ime Miloš po svom ocu.

JELICA SRETENOVIĆ ZA LENU: Glumica progovorila o privatnom životu, glumi, a  ovaj čovek bio je njena

Jelica se i sada bavi glumom, i najčešće se da vidjeti u kazalištu. Njena figura se nije puno promijenila osim što se malo ‘popunila’. Na pitanja da li će se udavati više, rekla je da nema ništa protiv jer smatra da je u prirodi čovjeka da bude u paru, ali da za sada ništa nema na tom polju, te dodala da ima još vremena, i da je optimizam ne napušta.

c698a77d3ae72295f19d

Jelica Sretenović: Ne želim da živim u prošlosti


wso.php