admin 09/01/2021

Vjerovatno ste mnogo puta do sada pročitali kako je neko pronašao ogromnu sumu novca koju je odlučio da vrati vlasniku, a da pri tome nije uzeo sebi niti jedan dio ili je dobio neki sitni iznos kao znak zahvale. Naime, svi oni koji imaju svijesti i razmišljaju da bi se upravo to moglo sutra desiti njima rijetko kada bi odlučili da taj novac ostave za sebe. Upravo jednu od tih priča donosimo u nastavku.

Vojkan je u kafiću pronašao torbicu sa neverovatnom svotom novca, odneo je  pare u policiju, a njegova reakcija je izenadila sve prisutne! - alo.rs

Naime, 39-godišnji konobar po imenu Vojkan Rajmirović u kafiću je pronašao torbu sa novcem u iznosu od 2,7 miliona.  Naime, nakon šro je završio pospremanje stola za trojicom mušterija, ugledao je da je nekom od njih ostala kožna torba po koju se niko nije vratio do kraja smjene. Kako niko nije došao, odlučio je da otvori i vidi šta je unutra. Kada je otvorio torbu i vidio novac ostao je šokiran.

Na kraju je stupio u kontakt sa vlasnikom koji su inače preprodavači voća, a koji su mu na kraju ponudili 15% pronađenog novca, kojeg on nije htio uzeti.

 


wso.php