KORONA JE BILA SAMO POČETAK, VEĆE ZLO TEK DOLAZI! VIRUS je deo SPECIJALNOG rata koji će UNIŠTITI SVET?! – Extra vijesti24h
admin 16/09/2020

Naučnik Vivek Vadva sa Univerziteta Harvard smatra da je već kasno i nemoguće spriječiti širenje tehnologija koje omogućavaju stvaranje virusa.

BIOTERORISTI TEK DOLAZE Naučnik sa Harvarda upozorava na mogućnost VJEŠTAČKE PANDEMIJE - Srpskainfo

On također smatra da je korona virus generalna proba za ono što će nam doći, i da moramo biti spremni na mnoge viruse ne samo iz prirode, nego i one koji proizvodi čovjek.

Vadva ističe da biohakerima što je najgore nisu potrebne laboratorije, već da mogu stvoriti virus i u kućnim uslovima, a da su za to sve odgovorni alati za uređivanje gena.

Naučnik je još dodao i da je tehnologija izmjene gena postala toliko jeftina da naučnici mogu da naruče DNK uzorak i ožive patogene, kao naprimjer virus boginje.

Naučnik s Hardvarda: Pandemija generalna proba, bioteroristi tek dolaze :: Semberija INFO ::

Također, Vadva smatra da će teroristi ovo iskoristiti, i da to predstavlja opasnost za cijeli svijet, ali također dodaje da se to neće desiti uskoro. Isto tako, smatra da ukoliko bi se našlo rješenje za ovo, to bi moglo biti rezultat za sve bolesti na svijetu.