Kristijan pred svima pitao Kemezovu da li je muslimanka! Nakon njenog odgovora nastao muk u kući, ovo nisu očekivali – Extra vijesti24h
admin 13/09/2020

Među učesnicima Zadruge 4 nastao je muk i tišina kada je Kristijan Golubović upitao Milicu Kemez, da li je muslimanske vjeroispovijesti.

Ona je odlučila iskreno odgovoriti, te odgovorila da je odrastala u hraniteljskoj porodici, u porodici u kojoj se nije govorilo o vjeroispovijesti. Kada je odrasla, rekli su joj da su joj pronašli oca, a da o majci nikakvih podataka nemaju. Rekla je da su ljudi cijelo vrijeme izmišljali informacije o njoj, poput onih da je romkinja, te jasno rekla da to nije istina.

Milica Kemez ispričala tužnu sudbinu: 11 godina su je zlostavljali

ODRASLA JE BEZ RODITELJA, a sad joj se javila BAKA PO OCU! Milica Kemez ne  može da dođe sebi od sreće...

Nakon što je saznala ko joj je otac, zaputila se i pronašla baku, koja joj je iskreno ispričala šta se desilo, te da osim njenog oca ima još 6 djece, sa kojima je teško živjela.

NISAM MOGLA DA DIŠEM: Operisana Milica Kemez : Nadlanu.com

Navela je i da je skoro upoznala tetku iz Bosne, kod koje je bila, te dodala da je prema njima razvila neke emocije, ali ne jake, te da je odgajana sa ubacivanjem misli u podsvijest da su je roditelji ostavili i da ih treba da mrzi.