admin 10/02/2021

Velika tragedija je proteklih dana pogodila Srbiju, kada je poginuo mladi fudbaler. Riječ je o 19-godišnjem Filipu Raduloviću, koji je poginuo na putu Vršac – Plandište.

Image result for filip radulovic fudbaler poginuo

Filip R. je poginuo od posljedica sudara, kada je na njegovo vozilo naletilo vozilo iz suprotnog smjera.

Cijelo rodno mjesto, pa i šira okolina, tuguje za mladim ambicioznim fudbalerom, i šalju podršu neutješnim roditeljima, koji su lično došli na mjesto nesreće, međutim pomoći nije bilo.

22-godišnji Filip M. koji se nalazio u autu sa preminulim Filipom, prošao je sa težim povredama, odnosno polomljene su mu ruka i noga. On je ispričao kako su vidjeli vozilo marke BMW koje je iz suprotnog smjera preticalo vozila, zatim se ubacio u ‘makazice’, a nakon toga udario u ogradu te se odbio u suprotnu traku, gdje je došlo do sudara sa mladim fudbalerom.

Image result for filip radulovic fudbaler poginuo

Samo dan ranije, Filip je odigrao svoju zadnju utakmicu u prvoj postavi seniorskog tima plandištanske Sloge protiv Budućnosti iz Alibunara.

Njegovi roditelji su izrazili želju da u grob spuste dres i kopačke, a od klupskih kolega tražili su da se pojave u  klupskim trenerkama, na što su naravno svi pristali.

 


wso.php