admin 13/03/2021

Najstarijim zanatom preko 30 godina bavi se poznata Vida Kokić iz Loznice, koja je kako navodi do sada spavala sa 50.000 muškaraca. Naime, ona je ispričala kako je sve počelo sa njenih 17 godina kada ju je jedan prijatelj poveo u Italiju da čuva djecu. Međutim, ispostavilo se da je čuvanje djece laž,a natjerao ju je da stopira na cesti te da se prostituiše. Tako je ona obišla pola Europe, i baveći se ovim biznisom dosad zaradila milion maraka. Vida je navela da je za noć znala da bude sa 30 muškaraca i da pri tome zaradi 16.000 maraka. Za sve te godine, Vida je rodila 10-ro djece, kojima ne zna ni ko je tačno otac.

50.000 MUŠKARACA JE PREŠLO PREKO MENE, NAJPOŽELJNIJA SAM ŽENA U SRBIJI SA  MILION EURA ZARADOM!” (FOTO) | Nova Danas

Danas se Vida nalazi u Srbiji, i smatra se najtraženijom prostitutkom u ovoj zemlji. Navodi da je bila sa mnogim političarima, biznismenima i sportistima.Svoje usluge nije uvijek naplaćivala u novcu, a često je u njima uživala.  No,  kako navodi  posla je sve manje, a novac koji je dosad zaradila potrošila je na lagodan život.

PROSTITUTKA VIDA SPAVALA SA 50.000 MUŠKARACA! Rodila je 10 dece, za noć  bila sa njih 30 i uzimala po 16.000 maraka, a DANAS NEMA NI ZA LEBA: Sa  stomakom do zuba u