admin 14/03/2022

Pjevač Aca Lukas je u svojoj autobiografskoj knjizi ”Ovo sam ja” otkrio brojne detalje iz privatnog života, čime je šokirao javnost. Tako je otkrio i informaciju da je bio u vezi sa pokojnom pjevačicom Ksenijom Pajčin.

Njihova veza je trajala oko godinu dana, i bila je strasna i iskrena.

Za razliku od drugih žena, Ksenija ga nikada nije pokušavala promijeniti. Kada bi Acu pitali o Kseniji, uvijek je govorio da je dobar čovjek, lijepa i nesretna. Otkrio je i da je bila mnogo nesretna, te da bi kod kuće najčešće sjedila čitala novine ili gledala televiziju, i stalno propitivala kako je neko uspio, a ona nije mogla.

Također, Aca je naveo da su mediji prenosili pogrešnu istinu o Kseniji, jer su tvrdili da je teški narkoman. On je otkrio da je bila zdrava, lijepa i snažna, te da je svakodnevno trenirala.

U to vrijeme, Aca je bio u braku sa drugom suprugom Natašom, te je od Ksenije samo tražio da nikome ne govori za njihovu vezu. Iako je san svakog muškarca bio da ga vide sa Ksenijom, Aca tvrdi da mu je bilo važnije da su svakodnevno zajedno nego na naslovnim stranama.

Nakon određenog vremena, Acina supruga je saznala za njihovu vezu, a on je otkrio i da se to desilo, kada je imao nastup na terasi u Sutomoru. On je dobio poruku od Ksenije, te za vrijeme pauze joj je napisao šta će sve da joj radi kao i to šta će ona njemu. Jedan od kolega je ubrzo povikao da je pauza završena, te se uhvatio mikrofona, a u jednom trenutku mu je samo proletila misao da je poruku poslao na pogrešnu adresu.