admin 25/03/2021

Džejmi Kion je žena koja se odlučila udati za Meta, koji je iz prvog braka imao četrnaestogodišnjeg sina. Njih dvoje su se od samog početka dobro slagali, iako je u to vrijeme bio u pubertetu.

Maćeha 9 mjeseci insistirala da vodi sina (14) na aikido: Muž ih pratio i  ZAPANJIO se kada je otkrio brutalnu istinu!(FOTO) - Lifesytledom

On je Džejmi povjeravao čak i svoje tajne, a svoju biološku majku je viđao rijetko. Tako je jednom se povjerio da je duži period zaljubljen u svoju drugaricu, te otkrio da bi je volio pozvati na ples, ali da ne zna plesati. Džejmi ga je nagovorila da upiše kurs plesa, a budući da je on trenirao aikido, odlučio je napustiti taj sport i upisati kurs plesa.

Budući da je mislio da će njegov otac ismijati tu odluku, zamolio je svoju maćehu da mu ne govori ništa, što je ona i ispoštovala. Kako je vrijeme prolazilo, on je sve više volio ples, te je jednostavno i nastavio ići na ples, a svaki put ga je vozila Džejmi.

Ova maćeha je 9 mjeseci insistirala da vodi sina od 14 godina na aikido:  MUŽ IH JE PRATIO I IZNENADIO SE KADA JE OTKRIO ISTINU.. – Nezavisni Portal

Jedan dan Met je uočio njegovu opremu za aikido, iako je on već otišao na trening. Ništa mu nije bilo jasno, uzeo je opremu i otišao na trening da dostavi sinu opremu koju je zaboravio. Tamo su mu rekli da je prije 9 mjeseci napustio taj sport, a on je ostao šokiran.

Metu su milion misli prolazilo kroz glavu, a posumnjao je u svoju suprugu. Odlučio ih je pratiti, a kada je otkrio pravu istinu, ostao je zatečen.