admin 10/10/2020

U sinoćnoj emisiji Zadruga učesnica Maja Marković je javno tražila od produkcije da joj omoguće razgovor sa zaručnikom Jovicom Putnikovićem. Htjela je da porazgovaraju o njihovom odnosu, i o Alenu Hadroviću, jer ona razvija neke osjećaje prema njemu.

Nakon jezive saobraćajke, oglasila se sestra povređenog Jovana: "I dalje je  u teškom stanju, operisan je..." - alo.rs

Njen zaručnik se trenutno nalazi u bolnici, jer je prije par dana doživjeo saobraćajnu nesreću, nakon koje mu je izvršena operacija kičme, a potom sinoć mu je operisana i ruka.

ŽIVOTNO JE UGROŽEN, OPERACIJA TRAJALA OSAM SATI" Sestra zadrugara koji je  doživeo saobraćajku iznela stravične detalje

pink.rs | ZA NJIM SU OTKIDALE DEVOJKE U DRUGOJ SEZONI! Bivši zadrugar  ispred karantina izazvao POMETNJU: U Zadrugu sad prati VERENICU, a ona je  prava BOMBA! (FOTO)

Mediji su kontaktirali njegovu najbolju prijateljicu Jelenu Krunić, koja je izjavila da mu je danas sve javila.

Vidno uznemirena, Jelena je pričala kako ga je nazvala, a on je u takvom stanju da mu sestre moraju držati telefon. Sve mu je ispričala, a on ništa nije znao do tada. Navela je da se on trenutno bori sa životom, a ‘smradulja’ mu uradi to.

Dodala je da je on nju spasio, ‘izdigao’. Doveo ju je u centar grada Beograda, platio zube, sise, odjeću, ma sve joj obezbijedio, izvukao iz ‘govana’, a ona mu tako vraća. On jedva priča, daju mu trodone, ali je uspio izgovoriti ‘Ona je mene izgubila, gotovo je’.

pink.rs | UPORAN! Alen Hadrović ponovo pokušao da poljubi Maju, ona mu je  dozvolila samo OVO! (VIDEO)

MAJINOM VJERENIKU DALI TELEFON, "GOTOVO JE" : Uspio je izgovoriti samo OVU  REČENICU - kad Maja čuje neće joj biti dobro | Novi.ba

Podsjećamo, Alen Hadrović je prethodno izjavio da bi volio da ima brak i djecu sa Majom.

maja-alen-izolacija2