admin 20/11/2020

Svjedoci smo raznih priča o sahranama i raznim dešavanjima na istim. Jedna od tih priča  nedavno se našla i na internetu, kada je svoje iskustvo sa sahrane ispričao Marko. Naime, sahranjujući majku u porodičnu grobnicu uvidio je da umjesto njegovog pokojnog oca leži nepoznati muškarac. Prema njegovim riječima, u grobu nije bio njegov otac,  a samo tijelo govorilo je da je u pitanju  neko drugi. U pitanju je tijelo čija je težina oko 120-130 kg, dok je  njegov otac bio sitnije građe, oko 60 -tak kilograma, a ukopan je u sanduku što se može potvrditi i fotografijama koje Marko posjeduje. Pored toga, tijelo koje je bilo u grobu bilo  je zamotano u šatorsko krilo sa vunenim čarapama na nogama.

Marko otvorio očev grob da sahrani majku i zaprepastio se nad onim ŠTO JE  UGLEDAO: JADAN ČOVJEK, ne zna šta ga je snašlo (FOTO) – Nezavisni Portal

Marko je tražio i da se uradi DNK analiza, koja je na kraju pokazala da se radi o njegovom ocu. Međutim, Marko i dalje misli da to nije tijelo njegovog oca, zbog čega će uraditi sve da istraži šta se zapravo desilo.