admin 22/10/2020

Poznati par Luna Đogani i Marko Miljković obratili su se svojim fanovima na svom jutjub kanalu.
Pričali su o Luninoj trudnoći, i davali odgovore na pitanja koja su dobijali na društvenim mrežama.

LUNA I MARKO ZAMISLILI ISTU ŽELJU NA OSTROGU I ISPUNILA IM SE: Luna otkrila  kad je ZATRUDNELA, evo šta Miljković kaže o POLU BEBE!

Također, iznijeli su neke informacije koje javnost koja ih prati nisu znali.

Marko je izjavio da su mu suze krenule kada je saznao da je Luna trudna, ali da nije plakao.

IMAĆEMO BEBU, TRUDNA SAM!": Luna Đogani i Marko Miljković podelili NAJLEPŠE  VESTI, čestitke ne prestaju da PRISTIŽU!

Luna je dodala da su presrećni, da se osjećaju spokojno, sretno i drugačije, te da je Marko jako pazi, uglavnom više nego ona sama. Rekla je da ne zna da li je u Turskoj već bila trudna ili je tamo zatrudnjela, i dodala zvaničnu informaciju da je trudna tek 5 sedmica.

Marko je rekao da kada su otišli na pregled, nije znao u šta da gleda, ali da sada postaju svjesniji, te da će ubrzo ići na još jedan pregled.

Luna saopštila koliko je tačno trudna, ali i da su ona i Marko pod Ostrogom  zamislili istu želju - Telegraf.rs

Na pitanja obožavaoca na koga bi voljeli da beba liči i da li se Luni povećao apetit, ona je odgovorila da bi voljela da dijete bude tamno, i da liči na Marka, ali da ima njene oči, jer smatra da ima najljepše oči na svijetu.
Što se tiče apetita, izjavila je da joj se hrana počela gaditi, da meso ne može više očima da vidi, i da ne jede puno, ali da  jede više puta na dan.

Za kraj su dodali da pri povratku kući sa ljetovanja, svratili su na Ostrog i bilo je nevrijeme. Tada su oboje poželjeli istu želju, koja im se upravo ostvaruje.