admin 26/08/2020

MI VIŠE NE POSTOJIMO, MNOGO MI JE TEŠKO: Matora grcala u suzama dok je  gledala prilog sa Sanjom (VIDEO) : Nadlanu.com

Učesnica rijalitija Zadruga, Jovana Tomić Matora šokirala je gledaoce kada je u emisiju “Narod pita-Zadruga” se pojavila potpuno ženstvena.

Matora je došla sa dugom plavom kosom, crnom elegantnom haljinom i cipelama na visoku potpeticu.

MATORA ZBOG NOVOG DEČKA ODLUČILA DA POSTANE PRAVA DJEVOJKA: Ugrađuje  silkone, mrša, A TEK KAD VIDITE KO JE ON | Zadruga

Kada je upitana šta je navelo na takvu promjenu, izjavila da kada vidi koliko pobjednica pri tome misleći na pobjednicu “Zadruge 3” ulaže u sebe, odlučila je da može i ona bar toliko. Za sebe smatra da je lijepa djevojka, te je na ovaj način sretna, uživa i prelijepo se osjeća. Odlučno je rekla da će raditi botoxe, manikir, pedikir te da ne postoji neki dedica koji to sve finansira, ali daaa postoji jedan simpatičan dečko.

Republika / (FOTO) MATORA ŠOKIRALA! Pojavila se u emsiji u dosad neviđenom  izdanju - duga plava kosa i haljina sa dubokim šlicom!

Na kraju je dodala da će ići sa Anči pri tome misleći na Anu Korać, u Tursku da se dotjera, a krenut će ponovo i u teretanu na što će joj pomoći David Dragojević.

Iako je odlučila da ništa dodatno ne govori o “simpatičnom dečku”, po njenim instagram fotografijama može se naslutiti ko je on.


wso.php