admin 07/01/2021

Prošla je godina kako covid 19 vlada cijelim svijetom. Na početku same vijesti o pojavi novog virusa, zbijale su se šale, i niko nije mogao vjerovati da će taj isti virus pokoriti cijeli svijet, usporiti i jednostavno zaustaviti ga.

Već je preko 20 miliona zaraženih, a preko 1,5 milion preminulih od posljedica ovog virusa.

SKINULA SE U DOBA KORONE: Medicinska SESTRA dobila OTKAZ jer je POKAZALA  GRUDI USRED KOVID BOLNICE! (FOTO) | Glas javnosti | Medijski portal

I na Balkanu situacija nije ništa drugačija, sa velikim brojem oboljelih pa su čak i bolnice postale pretijesne za toliki broj pacijenata. Iz tog razloga, počele su se graditi i covid bolnice, gdje medicinski radnici padaju sa nogu od posla.

Medicinska sestra podigla majicu u KOVID ambulanti i pokazala grudi: Zbog  OVE slike dobila otkaz (FOTO) - Objektiv

Brenda Violet je medicinska sestra iz Nju Jorka koja je dobila otkaz, nakon što je pokazala svoju sliku iz bolnice. Ona je svojoj prijateljici poslala svoju fotografiju na kojoj se vide si*e uz poruku ‘Još su žive i zdrave’. Nakon što je fotografija došla do uprave, odmah su je pozvali i dali joj otkaz, iako je sve ove mjesece radila bez odmora.

Medicinska sestra u kovid ambulanti se skinula i POKAZALA SISE! Koštalo je  posla, OBJAVILA I SLIKE! Bože sačuvaj…(FOTO) | Žena Portal


wso.php