admin 04/04/2021

Emisije poput ”Brak na neviđeno” su sve popularnije, kako među gledaocima, tako i među onima koji se prijavljuju kao učesnici.

Gordana Anđelković je učesnica koja je napravila pravu dramu, kada je tražila da se njen lik izbaci i ne prikazuje, a sve to jer se naljutila kada je vidjela koga su izabrali njoj za mladoženju. Ona je priznala da je jako impulsivna osoba, i da pokušava obuzdati svoj bijes, ali da u ovom slučaju nije mogla.

Upitala je Miloja, svog mladoženju, odakle je, na što je on odgovorio da je iz Medveđe, a potom je samo odmahnula rukom i rekla mu ”Ćao”. Poslije mu se izvinula, rekla da jednostavno nije njen tip, nije iz Beograda, i da joj se ne sviđa njegov stajling.

Zatim se okrenula prema voditeljici i upitala je šta je mislila kada je njih dvoje htjela spojiti, zatim joj je rekla neka ona ide sa njim na kafu.

Voditeljica vidno zbunjena upitala ju je u čemu je problem sa mladoženjom, a ona je rekla da joj se ništa ne sviđa na njemu, te da nisu jedno za drugo, jer je ona gradska riba, a on ljaljan iz Medveđe.

Ubrzo je počela da prijeti da moraju da izbrišu sve videosnimke na kojima je ona, jer će da ih tuži. Zatim je samo izašle iz sale u kojoj je trebalo biti vjenčanje.