admin 30/05/2021

35-godišnja Indijka Mira Neimi, došla je na ekstremnu ideju otkrivanja da li je suprug Pračut vara, zbog čega je na kraju završila u policiji.

Prema pisanju portala News18, Mira je zajedno sa rođakinjom smislila plan da odglumi smrt u kući, jer bi na taj način otkrila da li joj je suprug vjeran ili ne. One su računale na to da ako njen suprug ima ljubavnicu, kada vidi šta se desilo sa Mirom, da će ljubavnicu u jednom momentu nazvati ili otići kod nje.

Nju je rođakinja tako našminkala da je imala blijedo mrtvačko lice i bila je u potpunosti spremna za podvalu.

Kada je Pračut došao kući sa posla, Mira je ležala u krevetu prekrivena, a uplakana rođakinja mu je prišla i rekla da je ona umrla od infarkta koji ju je pokosio što su ustanovili ljekari. On se srušio na krevet, posmatrao je i nije mogao da vjeruje šta se dešava. Rođakinja mu je rekla da napusti sobu, s obzirom da je običaj da mrtva osoba provede 24 sata u kući, prije nego što se odveze u mrtvačnicu.

Kada je došao sebi, pozvao je svoju sestru, i zajedničke prijatelje da obavijesti o smrti supruge. Mirina rođakinja je cijelo vrijeme bila uz njeg. Ujutro je otišao do opštine zajedno sa rođakinjom, da prijavi smrt. Njih dvije su cijelo vrijeme bile na vezi, a rođakinja joj je rekla da nije kontaktirao ljubavnicu.

Kada je došao kući, uzeo je telefon da javi Mirinoj majci, na što ona nije mogla ostati imuna, te je ustala iz kreveta. Kada ju je vidio živu, slošilo mu se, a kada je došao do sebe, ona mu je objasnila šta joj je bila namjera.

Pračut joj je rekao da je nikada u životu nije varao, i da je stalno odsustvovao od kuće zbog toga što je radio još jedan posao kako bi poboljšao budžet, sa kojim nije htio da je zamara.

Nisu mogli ni predpostaviti da će Pračutova majka doživjeti nervni slom zbog obmane, te će zajedno sa svojom porodicom prijaviti Miru policiji.

Ona je taj cijeli dan provela na policiji, a puštena je kući uz novčanu kaznu.