admin 15/03/2022

Danas pišemo o slučaju koji je šokirao cijeli svijet, a desio se u Indiji.

Naime, Mutijala Gadaja je 15. maja prošle godine sahranio svoju suprugu koja je umrla od posljedica korona virusa u kovid bolnici Andra Pradeša u Indiji.

Nakon dvije sedmice od sahrane, porodica je održala pomen, a odmah sljedećeg dana, to jest 2. juna, desilo se nešto što je šokiralo sve.

Naime, njegova supruga i prva rođaka su se pojavile na vratima porodične kuće.

Kako prenose mediji, Mutijalina supruga je primljena u opštu bolnicu 12. maja. Njenom suprugu je bilo dozvoljeno da je obilazi, što je i radio sve do 15. maja, kada je nije zatekao na mjestu gdje je boravila. Medicinska sestra mu je rekla da se njegovoj supruzi stanje pogoršalo, te da je preminula. U mrtvačnici su mu predali tijelo u sanduku, kojeg nije mogao otvoriti zbog zaraze.

Da stvar bude još gora, nakon samo nekoliko dana i njegov sin Rameš je preminuo 23. maja također od posljedica korona virusa.

Porodica je održala pomen za oba preminula člana 1. juna, dok se samo dan poslije njegova supruga Girijama pojavila na vratima. Ona je bila poprilično ljuta zbog toga što je nije obilazio, i što nije došao po nju u bolnicu, već je morala sama organizovati povratak kući.