admin 28/05/2021

Prije nekoliko mjeseci je objavljen oglas koji je privukao pažnju svih Balkanaca.

Naime, u oglasu je napisano da jedan bračni par iz Njemačke traži mladića do 30 godina, koji je visok, zgodan, uspješan ili student, te da je u punoj snazi. To su neki od aduta, koji oni traže, a koji su im potrebni kako bi produžili i oplemenjeli svoju lozu. Za uzvrat su nudili 20.000 eura, za muškarca koji ispunjava sve njihove uslove.

ODSELILI SU SE ZA NORVEŠKU PRE 3 GODINE I EVO ŠTA SADA KAŽU: Mladi par iz  Zagreba otkriva pravu istinu o životu u Skandinaviji | Najnovije vesti -  Srbija danas

G. J. iz Požege, je tek svršeni 24-godišnji student Fakulteta za sport, koji je bio u potrazi za poslom u inostranstvu, te se odlučio prijaviti na ovaj oglas.

Prvo što su od njeg tražili je potpuna diskrecija, i nisu mu htjeli ništa pretjerano pričati, ali su rekli da će se javiti i da ima još zainteresovanih kandidata. Njihova ponuda je njemu bila kao bajka, i nije mogao vjerovati da se to njemu uopšte događa.

Dobio sam 20.000 evra da OPLODIM Nemicu": Mladić iz Požege otkrio kako je  dobio "posao", žali za JEDNIM - Objektiv

Nakon nekoliko dana, ponovo su ga pozvali, i rekli mu da je on taj izabrani kandidat. Oni su od njeg zapravo tražili da ima odnose sa tom ženom, sve dok test ne pokaže da je u drugom stanju. Naveo je da im iz prve nije uspjelo, ali nakon određenog vremena test je bio pozitivan.

On je naveo da je morao potpisati ugovor u kojem se navodi da ništa i nikada više neće od njih tražiti.