MOJ MUŽ JE STALNO BIO KOD KOMŠINICE! Rekla mi je da ne spava s njim, ali bi bio NJEN DA HOĆE! Saznala sam GROZNU ISTINU! – Extra vijesti24h
admin 01/09/2020

Potresnu priču o svom životu napisala je Ema S. na svom fejsbuk profilu.

Svoju priču počela je o svom mužu, njihovim početcima, o tome kako je bio ‘savršen’.
Nedugo nakon što su se počeli zabavljati odlučili su da će se vjenčati. Vjenčanje su obavili u intimnoj ceremoniji. Devet mjeseci nakon vjenčanja dobili su bebu Medi. Pisala je kako je njen muž Dejv bio divan i pažljiv otac i suprug. Taj period života od kako je došla bebica u njihov svijet opisala je kao nešto najljepše što joj se moglo desiti.

Nakon toga pokušavali su da imaju i drugo dijete, međutim jednostavno nije moglo.

 

U međuvremenu, na sprat iznad doselio je mlađi bračni par Ben i Kejli sa njihovom ćerkicom Endžel. Odmah su ih upoznali, te sklopili prijateljstvo.

Postali su porodični prijatelji a njih dvije najbolje prijateljice. Ubrzo je došla još jedna lijepa vijest, a to je da je ona zatrudnjela. Njihovoj sreći nije bilo kraja. Ema je mislila kako život ne može biti savršeniji.

Ema je rodila kćerkicu Anju krajem godine. Samo mjesec dana poslije toga do nje je došla Kejli uplakana i priznala da su se ona i Ben razišli. Kao i svaka normalna prijateljica tješila ju je, te govorila kako ne treba da brine da su tu ona i njen muž Dejv za sve što joj treba.

MUŽ ME PREVARIO SA NAJBOLJOM PRIJATELJICOM: Krstila sam im dete ne znajući  da je njegovo, a onda...

Kejli je odselila iz stana, te se nakon nekog vremena vratila. Upitala je da li joj Dejv može nešto pomoći u stanu.

I od tada počinje njen pakao. Vremenom te popravke u njenom stanu su se skoro pretvorile u cjelodnevni boravak u njenom stanu, a njihova kuća se pretvorila u onu u kojoj ima mnoštvo toga za popraviti. Kada je mužu skrenula  pažnju na to pravdao se da su samo komšije, a njoj je potrebna pomoć.

OPREZNO U PRELJUB: Krenuo na sastanak sa najboljom drugaricom svoje  supruge, a nije shvatio da je u klopci (video) - Montenegro magazin

Kada nisu bili u njenom stanu, bili su u njihovom. Znalo se desiti da kada se Ema vrati sa posla da ih zatekne kako se kikoću u njenom stanu, te na njeno pitanje da li im smeta, Kejli je odgovarala ”ma ni slučajno, hajde pridruži nam se slobodno”, potpuno slobodno osjećajući se kao kod svoje kuće.

Ema je odlučila prekinuti agoniju, te je jednom prilikom direktno upitala Kejli da li ima šta sa njenim mužem. Njen odgovor je bio da nema, ali da hoće mogla bi imati.

 

Kada je Ema to rekla svom mužu on se samo nasmijao u fazonu ma pusti je.

To je trajalo još neko vrijeme, dok Emu nije pozvala na kafu sestra od Kejli, te joj rekla da ne može više šutjeti i mora joj reći da su njih dvoje u vezi.

Njen muž naravno nije htio potvrditi to sve do zadnjeg momenta, a na kraju joj je rekao samo da mu je žao.

Ostala je sama sa dvije djevojčice, a njena ”najbolja prijateljica” Kejli je odmah na fejsbuk profilu postavila da su u vezi.