admin 03/09/2020

Moji roditelji su u braku već dugo godina. Ja sam svojoj majci prvo i jedino dijete, dok moj tata ima još dvoje djece iz prvog braka. Možda je jedan od razloga što tata ima još djece, što sam privrženija mami.

Jednom prilikom mama mi je priznala da je upoznala mlađeg dečka koji joj se jako sviđa. Razmišljala sam, i odlučila je podržati. Poslije mi je priznala da se i viđaju, na što opet nisam pravila probleme.

Za silovanje i opijanje maloljetnice muškarci kažnjeni s godinu dana

Nakon određenog vremena, dok sam bila u školi dobila sam poruku od svoje mame. Napisala mi je u poruci da ide da se vidi sa dečkom, i zamolila da pospremim stan i napravim večeru za tatu. Kada je tata došao rekla sam mu da je mama na frizuri i da će kasniti. Međutim to se odužilo, te sam počela brinuti. Poslala sam joj poruku, ali nikakav odgovor nisam dobila.
Otišla sam u svoju sobu i nazvala mamu, nije mi se javljala. Cijelu noć sam pokušavala je nazvati, ali bezuspješno. Jednom kada sam skoro bila odustala i prekinula poziv javila mi se moja mama, i rekla mi da nas napušta. Napušta i posao i sve ostavlja, te odlazi u Švedsku. Rekla je da joj je žao, ali da mora to uraditi.

U šoku sam, ne znam šta da kažem tati, osjećam se jadno…

Medicinsko čudo: Djevojka umjesto suza plače kristale – Haber.ba


wso.php