admin 10/04/2021

Vjerujemo da je većina pročitala o slučaju koji se desio u Boliviji kada je žena otkrila da je muž vara. Za one koji ne znaju, ona je odlučila da se osveti mužu i ljubavnici. U muževom džepu je pronašla kondome, koje je probušila malom iglicom te nasula tečnog lijepka, koji se povezao sa želatinom i glatkom masom koji se inače nalaze oko kondoma.

ŽENA NEVERNOM MUŽU STAVILA LEPAK NA PREZERVATIV: Onda se desio haos!  (VIDEO) | Novosti.RS

Nakon što su krenuli sa akcijom, shvatili su da nešto nije uredu, a potom i da su zalijepljeni jedno za drugo. Uz sve pokušaje, nisu se uspjeli odvojiti, te su morali pozvati hitnu pomoć, koja ih je ipak morala dovesti u bolnicu, kako bi riješili taj slučaj. Video snimak kojeg su objavili slučajni posjetioci hitne  na kojem se vidi njih doje zalijepljenih je obišao svijet.

DA LI JE OVO OSVETA PREVARENE SUPRUGE?! Lepak mu stavila na kondom, a onda  su

Danas vam donosimo drugi slučaj, koji je sličan prethodnom. Ova radnja se odigrala u Keniji, a ovaj put supružnici su zamijenili uloge. Muž je saznao da ga žena vara, te odlučio potražiti pomoć od vrača koji mu je dao tajni napitak. Kada su žena i ljubavnik krenuli sa akcijom ostali su zaglavljeni jedno u drugome, a pomoći im nije bilo. Bili su prinuđeni pozvati pomoć, a cijeli komšiluk ih je razdvajao. Nakon blamaže, oba para su se razveli.

 

Pogledajte kako je to izgledalo.