admin 28/01/2021

Nakon slučaja sa Mikom Aleksićom koji je potresao cijeli region oglasila se i  jedna od najpoznatijnih pjevačica u regionu, Snežana Đurišić. Tako je ona dodala da sve to zvuči jako teško ali da pored svega ne želi nikome da sudi dok se ne okonča sudski postupak. Pored toga dodala je da nema smisla ni komentarisati takve stvari sve dok ne bude konačna presuda.

OVA IZJAVA DIGLA JE CELU SRBIJU NA NOGE: Biljana Srbljanović se OGLASILA, oštro poručila: "Da je Milena upisala neki POŠTEN fakultet..."

Inače, još ranije Snežana je pričala o tome kako je svoju muzičku karijeru započela kao jako mlada, te da su joj u svemu velika podrška bili njeni roditelji na čemu im je neizmjerno zahvalna. Pjevačica je u nekoliko navrata rekla da zahvaljujući njihovoj pomoći nije morala da podnosi ružne i teške momente kroz koje su prolazile mnoge pjevačice na estradi, jer nije tajna kroz šta sve pjevačice moraju da prođu radi uspjeha.

Ovako izgleda sin Snežane Đurišić, ceo život je pravio probleme, par puta je bio u zatvoru | Najnovije vesti - Srbija danas


wso.php