admin 13/02/2021

Lepa Lukić je pjevačica čija karijera traje više od 50 godina. Ona je među prvim ženama koja je počela estradnu karijeru, te time pružila podršku svim ženama koje su se htjele ostvariti u estradnim vodama, a nisu mogle obzirom da su tada vremena bila veoma teška za žene.

Image result for lepa lukic

Iako je posljednjih godina rijetko gledamo na sceni, više puta smo je gledali u rijaliti programu. Tada, ona je naišla na velika osuđivanja svojih obožavaoca, jer su smatrali da njoj to ne priliči, ali ona nije obraćala pažnju na to.

Sada, zbog trenutne situacije, ona se nalazi u velikom problemu, jer trenutno ne može putovati. Kao što je već poznato, ona je naslijedila penziju od svog muža iz Kanade, a ima obavezu da se svakih šest mjeseci pojavi tamo.

Image result for lepa lukic

Sada ona zbog godina starosti spada u kritičnu kategoriju stanovništva, te nije preporučivo da putuje, a ovo je već drugi put da odgađa putovanje. Ukoliko u skorije vrijeme ne ode u Kanadu, ostat će bez inostrane penzije. Ona navodi, da joj to sve teško pada, ali da joj još teže pada misao da mora putovati u ovakvoj situaciji.

 

 


wso.php