admin 19/05/2021

Nadica Ademov je popularna mlada pjevačica koja je slavu stekla učešćem u muzičkom takmičenju Zvezde Granda u sezoni 2011/2012.

Odrekli je se roditelji! Nadica Ademov je voljela čovjeka koji ima troje  djece i dva braka iza sebe: On je završio u zatvoru, a evo šta se njom  poslije desilo! | Ekskluziva.ba

Zahvaljujući svom plasmanu u finalu takmičenja Zvezde Granda 2012. godine, otpočela je svoju muzičku karijeru, i ujedno postala najtraženija mlada pjevačica na veseljima u regionu, ali i inostranstvu, a dobila je i titulu ‘kraljice romskih svadbi’.

Nadica sada mnogo zarađuje, a u jednom intervju je izjavila da je za noć znala zaraditi 15.000 eura, što je za ovaj standard mnogo.

BRITKOG JEZIKA: Nadica Ademov pita kolege gdje im je "štek" - Express

Međutim, za jedan srpski portal je njen poznanik ispričao njenu životnu priču. Ona je navodno prije svoje karijere zarađivala novac tako što je po pijacama imala štand na kojem je prodavala čarape i veš. Kada je počela sa pjevanjem ona je napustila ovaj posao, a kako poznanik tvrdi, uzoholila se i to ne malo. On tvrdi da se mnogo promijenila i da se stidi svoje prošlosti za koju smatra da se ne treba stidjeti.

Nadica Ademov - To nisam ja - ZG Specijal 18 - (TV Prva 29.01.2017.) -  YouTube

Ona iza sebe ima još jedan skandal, a tiče se njene veze sa 19 godina starijim čovjekom, za koga je čak bila i vjerena. Njeni roditelji su bili protiv te veze, pa su je se čak odrekli putem subotičkih novina.

MUŠKARCI SU ME LAGALI 1.000.000 PUTA! NADICA ADEMOV SAD ZNA KAKVOG TRAŽI:  Dve osobine BUDUĆI DEČKO mora da IMA!