admin 15/05/2021

Gordana Adamov poznatija kao Lepa Lana, bila je velika konkurencija Lepoj Breni, 80-tih godina, kada je vladala muzičkom scenom.

Iako je i danas povezuju sa Lepom Brenom, ona kaže kako joj to sada ne smeta.

Gordana tvrdi da joj je kada je bila mlađa to jako smetalo, jer je bila svoja ličnost i da nije bilo potrebe da imitira bilo koga. Međutim, kako tvrdi sada joj to više ne smeta, i svjesna je da će ih povezivati do kraja života, jer ih je stvorio Zahar i da se od toga ne može pobjeći.

Lepa Lana - YouTube

Nakon najvećeg buma na sceni kojeg je napravila, ona se povlači, zbog raznih prijetnji i medijskog linča.

BILA JE BRENINA GLAVNA KONKURENCIJA, A ZBOG PRETNJI SMRĆU JE POBEGLA IZ  SRBIJE: Evo kako sada izgleda Lepa Lana (FOTO) | Zvezde i tračevi

Ona je ispričala da joj je taj period bio jako težak period života, i da je tada morala piti tablete za smirenje. Prisjetila se svega šta su pisali za nju, svakakvih izmišljotina, koje su joj nanosile štetu u privatnom životu, ali da nikada nisu postavili nijednu fotografiju ni videosnimak, toga što su tvrdili, jer to naravno nije bilo tačno.

ZVIJEZDE IZ SEHARE GORDANA ADAMOV: Lana je trebala parirati Breni - Express

Gordana navodi da je sada pronašla svoj mir, daleko od perioda koji joj nije bio drag. Uskoro će da snimi i nove pjesme, vesele i emotivne, baš onakve kakve sada ljudima fale.

erwk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwkdjn01eqv8voge1ntg1yjqynwyzmda4zgvjmjg0ztfknmzmmwrkzdkuanbnkzmczqooaieaaq