admin 03/11/2020

Angela Brooks iz Tenneessea, obavljala je svakodnevnu jutarnju rutinu, kada se prisjetila starog običaja i odlučila da ga ponovi.

Naime, kada je došla u restoran Drive in sa svojim automobilom, i na mikrofonu rekla šta želi, otišla je da preuzme svoju narudžbu, a potom, čovjeku iza sebe platila njegovu narudžbu.

NEPOZNATOM muškarcu platila doručak: Kad se vratila kući dočekalo je  OGROMNO iznenađenje koje nije mogla ni sanjati: Za nju zna CELI SVET(FOTO)  - Radio Balkan Seher Mahala

Čovjek čija je narudžba plaćena, bio je časnik Cody, koji to jutro nije bio službeno obučen već je bio u civilu.

On se pozitivno iznenadio, i vratio vjeru u ljudskost. Odmah je krenuo istraživati ko je ova žena, i saznao je da je ona supruga čovjeka po imenu Jeff, koji se bori sa teškom bolesti rakom gušterače. Također, otkrio je i da Angela ima kćerku koja boluje od cerebralne paralize.

Platila je doručak nepoznatom muškarcu: Kada se vratila kući, dočekalo ju  je pravo iznenađenje - PUT-ISTINA-ŽIVOT

Nakon što je istražio, odlučio je i on njoj pomoći. Otišao je na posao i skupio 500 dolara, zatim je otišao u crkvu i uz pomoć crkve i vjernika skupio još 4500 dolara, tako da je konačno uspio prikupiti 5000 dolara.

Sa prikupljenim novcem je otišao do Angelinog doma, te joj objasnio gdje su se sreli, i šta ga je natjeralo da prikupi novac.