Neviđeni skandal u Srbiji: Došao u mrtvačnicu po ženu, ljubio je i grlio a onda otkrio strašnu istinu – Extra vijesti24h
admin 27/08/2020

U svakom poslu sasvim normalno je da se pojave greške, no kada je u pitanju mrtvačnica onda takve greške nisu poželjne. Naime, jedna od greški nastalih u mrtvačnici desila se u Nišu, kada je došlo do zamjene pokojnika pri čemu je  preminula E.I. Umjesto porodici predata Boraninu koji ju je identifikovao kao suprugu, koju je oplaakivao, grlio, ljubio..

Otvorila lijes i u njemu umjesto majke ugledala nepoznatu ženu - Večernji.hr

Međutim, kada je sin preminule E.I došao po njeno tijelo, radnik iz kapele mu je rekao da je tijelo njegove majke preuzeo suprug, Boranin, koji je odvezao u Bor. Shvativši da je došlo do zabune, odmah su nazvali Boranina koji je bio već na putu ka Boru. REkli su mu da se odmah vrati te da to nije  njegova supruga.

TAJNA KOJU SU ČUVALI DVIJE GODINE: U Lukavici rođak na sahrani pogledao u  sanduk pokojnika i vidio grešku! | Portal 072info

Nakon što su se vratili sin je preuzeo tijelo i odvezao na sahranu. Rekao je da doživjeo ogroman stres kao i oko 40 rođaka koji su došli na sahranu u podne ali su morali da čekaju još dva sata na groblju po najvećem suncu jer je sahrana obavljena tek u 14 časova.