admin 03/06/2021

Iako poznatog srbijanskog kriminalca Željka Ražnatovića Arkana nema više od 20. godina  o njegovom liku i djelima priča se i dan danas. Ono što je također mnogima zanimljivo je i njegov brak sa popularnom pjevačicom Svetlanom Cecom Ražnatović.  Naime, njihova svadba bila je jedna od najvećih u regionu, dok je njihov brak kratko trajao.

SERIJAL MAFIJA (4): ARKAN I CECA / Kraljevski par balkanske mafije vladalo  je Srbijom 90-ih, a na njihovo 'royal' vjenčanje došli su svi kriminalci iz  regije – 100posto.hr

Međutim, ono o čemu se malo toga zna je činjenica ko je bila Arkanova majka Slavka . Iako je nemamo priliku vidjeti u javnosti, navodi se da je ona bila i više nego opasna žena koju je Arkan morao da sluša. O tome koliko je ona voljela Arkana govori činjenica da je nakon njgove smrti izjavila da je njen život više nema smisla i da jedva čeka da i ona legne pored njega. Inače, ona nije voljela Cecu,a  kontakte sa njom je održavala samo zbog Arkana. Slavka je umrla 2012. godine, a na sahranu joj nije došla Ceca jer je bila na turneji u Americi.

Ceca otkrila šta joj je Arkan uvek govorio: "Mlada si, shvatićeš  vremenom..." - Telegraf.rs