admin 16/02/2021

U današnje vrijeme većina ljudi ima problem sa prekomjernom težinom, pokušavajući na razne načine da se tih kilograma riješe. Mlada Viktorija Bauen upravo je imala isti problem, a nakon što ga je riješila uz pomoć zdravog načina života odučila je da svoju priču podijeli sa svima.

Naime, kao i većina žena Viktorija je prvi višak kilograma nabacila u toku prve trudnoće jer je stalno jela masnu, prženu i nezdravu hranu,a u  jednom trenutku dostigla je 120 kilograma. Kao i većini treebalo joj je vremena da shvati šta je uradila od svog tijela, a  prekretnica u njenom životu bila je kada je bila sa sinovima u parku i kada od težine nije mogla da potči za njima. Od tog momenta odlučila je da sve bude drugačije.

Image result for zdrava hrana

Počela je sa zdravim obrocima, punim proteinima, zdravim ugljenimhidratima i svježim povrćem. Ujutro bi prvo jela ovsenu kašu sa voćem, dok bi za užinu također pojela neku voću, a ručak je bila piletina ili zdravi obrok sa ribom ili govedinom uz salatu. Zahvaljujući tome, za kratko vrijeme vratila se u idealnu formu što možete vidjeti i na slici.

 


wso.php