admin 12/04/2021

Branislav Lečić je i dalje glavna tema u regiji, nakon što je objavljeno da je seksualno zlostavljao i silovao svoju mnogo mlađu kolegicu Danijelu Štajnfeld. Ovaj događaj se odigrao davne 2012. godine, a Danijela je tek kada je otišla u Ameriku i ostvarila svoju karijeru, stekla hrabrost da ispriča šta se tačno desilo tada, i iznese optužbe.

Branislav Lečić ni ne može da se seti ko je Merima Isaković i zbog čega ga  optužuje?! - alo.rs

Danijela Štajnheld je prvobitno snimila film na tu temu, a zatim je došla u Srbiju iznijela optužbu, a iskaz je davala 3 sata. Nakon nje, Lečić je proveo punih 7 sati na davanju iskaza, a bio je izložen i detektoru laži. On je naravno porekao cijelu priču, za koju tvrdi da je čista laž.

POVEZAO ME JE, PA SILOVAO U AUTOMOBILU" Danijela Štajnfeld rešila da u  javnost iznese nove detalje traume koju je doživela

U njegovu korist i odbranu stale su mnoge njegove kolege i kolegice, koji tvrde da on nikada ništa ne bi uradio protiv ženske volje.

Merima Isaković, jedna od najvećih mladih glumačkih zvijezda Jugoslavije, i klinički psiholog i neuropsiholog u Australiji, je stala u korist Danijele za koju tvrdi da ne poznaje, te ispričala svoj slučaj, kada ju je silovao Branislav Lečić. Navodno, on ju je silovao kada je imala 18 godina, a njemu je tada bilo 22.

Merima Isaković opisala užasne trenutke: Prestao je tek kad sam povratila  po sebi

Merima je navela da je Lečić posjećivao žurke gdje su se dešavale orgije, šmrkala droga, a između ostalih prisutnih su bili i poznati glumci, sportisti kao i političari. Na stolovima su bile gole žene, na čijim tijelima je bila hrana i sa kojih se jelo, kao u razvratnim filmovima.