admin 18/01/2022

Jezive scene samopovređivanja koje je priredio Dejan Dragojević i koje smo imali priliku gledati su i dalje tema broj jedan u Zadruzi. Niko ne može da vjeruje da je to on učinio sam sebi.

Dejanov otac Goran Dragojević ističe da se danima oporavlja od šoka kada je vidio fotografiju sina sa razbijenom glavom. Za jedan srpski portal Goran je naveo i šta misli o snajki Dalili Dragojević.

Goran je naveo da mu nije dobro kada vidi šta je Dejan napravio, te da se plaši da će sebi nanijeti još teže i ozbiljnije povrede, sa kojim će opasno nauditi sebi. Otkrio je da kada je ugledao sliku da je ostao u mjestu i nije se mogao pomjeriti, niti vjerovati šta vidi.

On se osvrnuo i na Dalilin komentar da su Dragojevići nanjušili komentar, te poručio da su to gluposti, i da onaj ko to misli neka gleda uživo kako se neko njegov povrijeđuje i da li to vrijedi bilo kakvog novca.

Goran smatra da je njegov sin upravu kada kaže da se sa njim svađa, a sa Filipom Carom smije u izolaciji. On smatra da Dejan smeta Dalili, da joj smeta to kada je on sretan i da najviše voli da ga gleda kada je tužan i kada plače.

Goran misli da bi najbolje bilo da se Dalila okani Dejana i da ga pusti na miru.

Također najsretniji bi bio kada bi produkcija na par dana pustila Dejana da izađe, da se psihički sabere, jer mu je to jako potrebno.

I za kraj poručuje da kada bi on ušao u Zadrugu brzo bi postavio Dalilu gdje joj je mjesto, jer po njemu ne postoji neko toliko bezobrazan koliko je ona.

dejan-place