admin 29/05/2021

Posljednjih dana jedna od vodećih vijesti u Srbiji je otkaz voditeljke Jovane Jeremić sa Happy TV. Ona je svojim jezikom, i nepromišljenim izjavama uspjela da postigne veliku popularnost, te se nalazila na samom vrhu.

Jovana Jeremić dala otkaz na Happy televiziji

Njeno objašnjenje o razlogu otkaza je to da je nakon 10 godina rada i maltretiranja po televiziji došlo vrijeme da se posveti porodici, i svom djetetu koje je viđa samo na tv-u.
Njen muž je također dao izjavu u kojoj je rekao da je ona najmanje izvršava ulogu žene u porodici, ali je dodao i to da stoji iza svake njene odluke.

Radila sam bez prestanka, nisam joj se posvećivala - ZATO MOJA ĆERKA JOŠ NE  GOVORI" Ispovest Jovane Jeremić nakon što je dala otkaz

Ona je šokirala sve kada je dodala da nije ničija švalerka, i da neće ostati ondje gdje nije u potpunosti ispunjena, ali i poručila svima da je ne povezuju sa Milomirom Marićem jer ona njega doživljava kao očinsku figuru, i za kraj navela da su u veoma dobrim odnosima bez obzira što je napustila Tv Happy.

MILOMIR MARIĆ SE OGLASIO O OTKAZU JOVANE JEREMIĆ: "Nije našla za shodno da  mi se javi, čuo sam i bio šokiran"

Sada se oglasio i Milomir Marić povodom cijele ove priče. On je naveo da poštuje njenu odluku da više ne radi za Happy, ali i dodao da nije fer što nije ranije najavila da odlazi, kao i to što je navela razlog porodicu, ali zapravo je dobila ponudu od TV Pink.