admin 04/01/2021

Danas je održana sahrana 6 mladih koji su stradali u vikendici na proslavi novogodišnje noći. U Rakitnu su danas sahranjeni Ivan Miličević, Stipo Romić, Žana Pavković, Mia Soldo, Stipe Pavković i Marija Pavković, a jučer je sahranjena Mirela Rezo i Stjepan Jukić, svi po 20 godina.

DETALJI STRAŠNE TRAGEDIJE Još jedan mladić bio na slavlju u vikendici,  OSTAO ŽIV PUKIM SLUČAJEM

Cijela Hercegovina, ali i država je okovana tugom, i ne pamti se tragedija kao ova. Na hiljade vršnjaka, drugova, rodbine, komšija i ostalih građana je prisustvovalo sahranama, a jauci, bolni uzdasi i suze su odzvanjale grobljem.

ON JE IZBJEGAO SUDBINU IZ VIKENDICE SMRTI: DEVETI MLADIĆ SA ZABAVE OTIŠAO  RANIJE ZBOG POSLA | Hayat.ba

POSUŠJE SUTRA ISPRAĆA MIRELU I STJEPANA: Počinju sahrane mladih koji su se  u novogodišnjoj noći ugušili plinom | Novosti.RS

Mladić koji je kobne večeri bio sa preminulima na proslavi novogodišnje večeri, i koji je otišao poslije 12 sati, u stanju je šoka. Prisustvovao je sahrani, ali nije mogao ništa reći.

Njegov otac je samo prokomentarisao kratko novinarima da su njeg spasili Bog i planina.

Naime, preživjeli mladić morao je raditi na stazi i pripremati snijeg za skijanje na Blidinju, te je zbog toga otišao odmah poslije 12 sati. Još jedan mladić je trebao sa njim da ide, ali se u zadnji čas odlučio ostati, i nažalost stradao je.

U POSUŠJU I NEBO PLAČE Poslednji oproštaj od Mirele Rezo, devojke koja je  nastradala u vikendici smrti, na groblju bolne scene (VIDEO)DANAS SAHRANA ZA ŠESTERO MLADIH PREMINULIH TOKOM NOVOGODIŠNJE PROSLAVE U  POSUŠJU | Hayat.ba


wso.php