admin 08/06/2021

Pravu pometnju u Bijeloj kući je izazvalo obraćanje repera Nenada Aleksića Ša, njegovim roditeljima, s obzirom da je ostao u šoku kada je saznao da njegovi roditelji ne podržavaju njegovu vezu sa Tarom Simov.

Ša je poručio svojim roditeljima da im je najbolje da mu se ne mješaju u život i njegove izbore, te da niti se oglašavaju, jer u suprotnom je bolje da on ne progovori, jer bi sa tim pokrenuo ”pandorinu kutiju”.

Sada se njegov otac Zoran Aleksić osvrnuo na njegove izjave, te poručio da je Nenad njegov sin, ali da neće komentarisati njegove izjave u rijalitiju. On se osvrnuo i na situaciju razvoda Ša i njegove supruge Ivane, te naveo da prati cijelu situaciju od samog početka, i da mu je žao njegovog sina za kojeg tvrdi da je human i dobar čovjek, ali da ga zbog cijelokupne situacije boli duša.

2540643-sa-ls

On nipošto nije htio komentarisati Taru Simov, te kratko i jasno poručio da to neće komentarisati uz svo dužno poštovanje.

IZAŠAO SAM IZ BRAKA ZBOG NJE, NISAM OVO ZASLUŽIO" Ša čuo šta mu je Tara  radila iza leđa: "Možda mi se sve vraća zbog Ivane"