admin 18/04/2021

Zdravko Čolić je jedan od najpopularnijih pjevača cijelog regiona. Za razliku od drugih, Čola svoj privatni život ne eksponira i trudi se da zaštiti suprugu i kćerke od očiju javnosti.

Zdravko Čolić u potpunoj izolaciji: Ne viđa ni djecu? – Klik Jajce

On sa porodicom živi u elitnom, ali mirnom dijelu Beograda. Njegove komšije rado pričaju o tome kakav je i kako se ponaša kao komšija.

Jedna komšinica ističe da ima troje djece, i da ih često vodi u park, gdje sreće Čolu sa mlađom kćerkom Larom. Za njeg kaže da je skroman, prizeman i pravi gospodin, i da se nikada ne ponaša kao zvijezda, već kao običan čovjek. Kaže da se odmah primjeti da je puno vezan za kćerke, i da su one centar njegovog svijeta. Uživa dok gleda kako malena Lara trči, druži se sa djecom. Za kćerku Laru kaže da je veoma vaspitana, i da se primjeti da se puno radi sa njom, te dodaje da nije bahata kao što inače budu djeca bogatih.

Kćeri se pravdam zbog ranog ljubavnog iskustva' - tportal

Druga komšinica kaže da bi ga ko slabo i poznao u parku, te da većinom nosi kačket i kapu. Miran je i povučen, te voli da ljudima uputi koju lijepu riječ. Tvrdi da se svi raduju kada ga vide.

Jedan komšija je otkrio čak i kako izgleda njegova vila. On navodi da je vila dobro obezbjeđena, da ima dvije kapije i prostrano dvorište. Tvrdi da se Čola druži sa par komšija, koje skupi kod sebe na roštilju i vinu u dvorištu, koje mu je uvijek sređeno. Komšija kaže da Čola ima baštovane koji vode računa o dvorištu, ali da ponekad i on sam uzme da sređuje, jer mu to dođe odmor.