admin 20/11/2020

Dijana Janković ili Didi Džej se na sceni pojavila prije više od 10 godina. Na njenu pojavu niko nije ostao ravnodušan, pogotovo što je u to vrijeme objavila da ima lift u vlastitoj kući. Mediji su odmah podigli prašinu oko toga, i ubrzo su svi saznali za nju.

KURIR EKSKLUZIVNO SAZNAJE! Dijana Janković je u drugom stanju: Didi u 6.  MESECU trudnoće!

Zavirite u luksuznu vilu Didi Džej! Ovo nijedne kamere do sada nisu  zabeležile! (VIDEO) - alo.rs

Ona se 2013 godine udala za Danijela Rokvića, koji je 20 godina stariji od nje, i bavi se IT-om.

Trenutno ne žive u Srbiji, ali često posjećuju, i žive u kući koju imaju na Dedinju.

Njih dvoje su nedavno dobili kćerku Dajanu, a budući da Dijana voli modu i ima dosta novca, ona je bebi i prije rođenja pokupovala odjeću najpoznatijih modnih dizajnera.
Na instagramu se pohvalila fotografijom sa bebom, na kojoj se vidi kako je uparila svoj bademantil sa benkicom bebe, a samo ćebe i benkica koštaju više od 500 eura.

Dijana, suprug i beba žive u vili od 500 kvadratnih metara, i imaju 3 pomoćnice.
Ona ima u planu da uskoro izmijeni raspored kuće, te da jedan sprat pretvori u garderober. Već ima u planu kako će izgledati, a kako kaže da će sprat biti sav u ogledalima i staklu, jedan zid će biti rezervisan za torbe, a drugi za obuću.

Dijana ima Hermes Birkini torbu, koja je koštala više od 100 000 dolara, i za koju se čak 6 godina unaprijed morala praviti rezervacija.

Također, u svojoj kolekciji ima cipele koje se sastoje od Rolex satova, a njihova cijena je oko 2000 eura.

cipele3

Nema šale sa Didi Janković: Upozoriću Bajdena da bude dobar prema Srbiji! A  onda pokazala svoje luks nokte! (Foto) | Ekskluziva.ba