admin 24/01/2021

Jedna od najpopularnijih pjevačica na Balkanu je Jelena Karleuša. Jelena je na sceni već 30 godina, i od samog početka znala je kako se održati na sceni, i zadržati dozu popularnosti. Ona je spremna na sve, te joj je karijera zasnovana na skandalima.

Karleuša prvi put progovorila o svemu: 'Ovo je bila stravična godina' |  STORYHR

O svom privatnom životu sve manje priča, a nakon posljednje afere počela je i da krije privatni život. Svoje kćerke Atinu i Niku predstavlja samo ozbiljnim medijima, sa kojima ima fer saradnju, dok sa drugim medijima vodi sudske parnice zbog klevete i laži.

Jelena je za cijelog svog života najviše pričala o svojoj majci, koja nažalost više nije među živima. Ponekad je sa ponosom pričala o svom ocu Draganu Karleuši, ali rijetko kada ga je prikazivala.

Karleušin tata prijetio Ognjenu, a ona će ga tužiti zbog izjava?

NIKAD NIJE PIČALA O TOME Jelena Karleuša otkrila čime se bavio otac Dragan  pre policijske karijere (FOTO) - Zvezde Granda - Grand Online

Također, Jelena nikada nije spominjala polubraću, koje ima sa očeve strane, a sa kojima je očigledno u dobrim odnosima, jer su prisustvovali skoro svakom njenom slavlju.

 


wso.php