admin 02/05/2021

Pjevalica Svetlana Ceca Ražnatović je jedna od najpopularnijih pjevačica na Balkanu. Njen život je bio buran, kao i karijera, a kao veoma mlada je postala samohrana majka, nakon što je njen suprug Željko Ražnatović poznatiji kao Arkan ubijen.

GODINA IZA MENE JE BILA GROZNA, ALI ŽELJKO MI JE OSVEŽIO ŽIVOT: Ceca o  unuku, deci i slaganju sa snajkom | Zvezde i tračevi

Ona se ponovo našla na meti javnosti nakon što je objavljeno da je u vezi sa devet godina mlađim Bogdanom Srejovićem. Mnoge ljude je posebno zatekla vijest iz razloga što Bogdan nije osoba iz javnog života, niti se trudi to biti.

Ali ako se uzme u obzir da je i Cecin sin oženjen sa Bogdanom, koja je također bila sasvim obična djevojka, onda postane jasnije da oni i ne pate od toga.

Cecina snaha Bogdana je porijeklom iz Titela, a njena porodica se bavi proizvodnjom i prodajom pilića. Svi porodično su uključeni u taj biznis i dobro im ide.

Javnost je ostala oduševljena kada su vidjeli kako izgleda Cecina prija u kupaćem, odnosno da i nema neke razlike između njih dvije. Inače, ona se nikada do sada nije fotografisala niti išta slično u tom izdanju, ali očigledno da je sada imala dobar povod.