admin 23/05/2021

Nevjenčani par 44-godišnji Majkl Valva i 42-godišnja Anđela Polina porijeklom iz Nju Jorka, optuženi su za ubistvo svog 8-godišnjeg autističnog sina Tomasa.

Ostavili za kaznu sina da spava u ledenoj garaži, a psa su uveli u toplu  kuću: Ujutro su zatekli UŽAS - Objektiv

Ovaj penzionisani policajac, i njegova supruga su zatekli sina da se uneredio, što je izazvalo veliki bijes kod njih, te su odlučili da ga kazne, na način što će ga ostaviti samog u hladnoj garaži da prespava. Ovo se odigralo 17-og januara, uprkos tome što ih je dječak molio da to ne rade. U njegovu sobu i njegov krevet su stavili svog psa po imenu Bella, koji je ostao tu cijelu noć.

Kada je ujutro kućepaziteljka Tajrin Rodriguez došla upitala ih je gdje je dječak, na što su oni počeli da lažu i smišljaju razne izgovore. Odmah je primjetila da nešto nije uredu, i tražila pravu istinu.

Ostavili za kaznu sina da spava u ledenoj garaži, a psa su uveli u toplu  kuću: Ujutro su zatekli UŽAS - Objektiv

Svi zajedno su otišli do garaže i tamo zatekli golog dječaka koji leži u nesvijesti i potpunom neredu, jer je očito od prevelikog straha i bijesa, dječak počupao sve sa zidova i pobacao. Otac ga je odmah odnio u kuću i dao vještačko disanje, ali za dječaka nije bilo spasa.

Ono što su oni pokušali da urade razbijesnilo je javnost. Oni su pokušali da podmite kućepaziteljku da ne kaže gdje je pronašla dječaka, na što ona nije pristala.

Na suđenju su oboje bili u potpunom psihičkom rastojstvu. Otac Majkl je plakao cijelo suđenje, dok je majka Anđela cijelo vrijeme šutila i gledala u jednu tačku.