admin 21/05/2021

Seka Aleksić je jedna od rijetkih pjevačica koja se ne stidi svog porijekla i nekadašnjeg života, i o kome je pričala javno, za razliku od njenih kolegica koje su izbrisale i potrudile se da sve fotografije iz ružnog perioda njihovih života nestanu.

ISMIJAVALI SU ME ŠTO ŽIVIM NA NJIVI! Seka Aleksić pokazala kuću u Staroj  Pazovi i sad joj svi ZAVIDE! - BIGportal.ba

Ona se sa svojim roditeljima za vrijeme rata preselila iz Zvornika u Šabac. U Šapcu su dobili staru trošnu kuću na korištenje, a ta kuća je bila toliko mala da je Seka morala da na samom početku njihovog života tu spavati u školskim prostorijama. Kuća nije imala struju, kao ni kupatilo, pa su se kupali u plastičnim kadama.

U ovoj raspaloj kući odrasla je Seka Aleksić: Nije imala kupatilo, šporet,  spavala je na strunjači

Sekin otac je bio alkoholičar, te je njena majka morala da izdržava cijelu porodicu. Zbog toga, ona se sa samo 15 godina odlučila da počne pjevati i to po lokalnim kafanama i birtijama.

Međutim, da se kolo sreće okreće, i Seka je dokaz tome. Ona sada živi u vili koja košta nekoliko miliona, a svojoj djeci je u mogućnosti obezbijediti sav luksuz koji požele.

 

ČAROBNA KUĆA SEKE ALEKSIĆ: Ogroman garderober, luksuzno kupatilo, bazen za  opuštanje... FOTO

DVORAC SRPSKE PJEVAČICE OD KOJEG "ZASTAJE DAH" Potrošila 500.000 eura za  kuću izvan Beograda

OVAKO IZGLEDA DOM Seke Aleksić: Ovo je prestiž koji nije objavila na  Instagramu!

pink.rs | NEDALEKO OD BEOGRADA SE NALAZI NJENA OAZA MIRA: Sekina raskošna  vila nikog ne ostavlja ravnodušnim, a tek da vidite šta se krije IZA  VELIKIH ZIDINA! (FOTO)