admin 27/10/2020

Maja Marković, učesnica rijalitija Zadruga, prekjučer je poljubcem ozvaničila vezu sa Alenom Hadrovićem sa kojim je od samog početka rijalitija u emotivnijim odnosima, iako još uvijek nije rasčistila sa svojim bivšim Jovicom Putnjikovićem, koji je doživio saobraćajnu nezgodu tokom njenog boravka u rijalitiju.

MAJA MARKOVIĆ O JOVICI I TRUDNOĆI: Rijaliti učesnica sigurna je u JEDNO!  Zna zbog čega joj

Prije njenog ulaska, Jovica je rekao da su radili na bebi, i da bi se tome baš radovali.

Sinoć, dok su sa voditeljom Milanom Miloševićem prolazili kroz određene teme, jedna od učesnica je povikala da Maji nije dobro i da povraća.
Alen je odmah skočio i otišao do nje, te je upitao da li je dobro, na što mu je ona odgovorila da jest i da nema razloga za brigu, ali da je puno povraćala.

DRAMA U ZADRUZI: MAJA MARKOVIĆ TRUDNA?! Izletela iz emisiji zbog mučnine,  povraćala nekoliko puta (VIDEO) | Mondo.Me Prod

LOŠE MI JE, MORAM DA VADIM KRV: Maja Marković trudna? (VIDEO) : Nadlanu.com

Kada je došla do sebe, zadrugari su komentarisali da li je trudna, što je ona negirala.

Voditelj je upitao ukoliko bude trudna šta će uraditi sa bebom, da li će je zadržati, na što mu je odgovorila, da nije trudna i da je popila mlijeko koje je izgleda bilo pokvareno, te dodala da je imala ciklus dva puta u ovom mjesecu. Te je dodala da je isto mlijeko pila i Ivana i da je i njoj bila muka.

MAJA U DRUGOM STANJU?! Dok joj se dečko raspadao od bolova ona ga prevarila  sa Alenom u rijalitiju!(VIDEO)