admin 21/08/2020

Jelena Kolotilova je 54 godišnja ”influenserica” porijeklom iz Rusije.

Ona ima svoj youtube kanal koji je specijalizovan za snimke o kuhanju i druge svakodnevne detalje života jedne majke i domaćice.

Jelena je bila obična domaćica dok nije otkrila da je MUŽ VARA ...

Iako je vjerovatno Kolotilova za youtube čula, i naučila dosta stvari od svoje troje djece, koji  su također “jutjuberi”, niko nije mogao očekivati da će ih nadmašiti. Ona ih ostavlja za sobom, i osvaja sem ruskog i ostala gledališta.

Trenutno Kolotilova ima skoro 2 miliona pretplatnika.

Njena životna drama počinje 24 juna, kada je otkrila da je muž vara. Ona je snimila prvih par minuta svoje žalosti te objavila na youtube.

Svojim pratiteljima je ispričala kako svake godine ljetuju u Anape (ruski grad na obalama Crnog mora), i svaki put na ljetovanju njen muž poludi.

Navela je kako vrijeme po cijele dane i noći provodi u lokalnom baru. Kada svi spavaju, on se ponovo izvuče vani. Tako je jedno jutro nakon što je doručkovala i išla prema smještaju ugledala svog muža kako igra tenis sa hostesom, koja ima prilično lijepe dimenzije tijela. Kada je ona prolazila pored njih, hostesa joj se nasmiješila i pozdravila sa ”Zdravo mama”. Kolotilova je samo prošla pored.

Vidno uznemirena žena to sve priča na snimku, dok pored nje na krevetu bez riječi leži njena kćerka.

Iako ni na bilo koji način ona nije dokazala da je muž vara, cijela drama se svodi na njeno srceparajuće predstavljanje situacije.

SAZNALA DA JE MUŽ VARA, SVE OBJAVILA NA JUTJUBU, A ONDA JE USLEDIO ...