admin 20/01/2021

Pjevač koji je osim po pjesmama poznat po svom turbulentnom životu je Darko Lazić. On često popunjava stupce popularnosti medijima, jer sa svojim privatnim životom se nalazi na njihovim naslovnim stranama.

SVE MU SPADA: Pogledajte kako izgleda Darko Lazić, jednom rečju savršeno |  Novosti.RS

Nažalost, on je posljednjih dana se našao u žiži javnosti, ali ne svojom voljom, već zbog tragedije koju je doživio, odnosno zbog smrti oca.

Ono što je još tragičnije u ovom slučaju je to što je Darko platio ocu operaciju želudca, nakon koje je on i umro zbog komplikacija koje su se desile. Iako su na početku postojale razne priče o tome kako je Darko nagovorio oca na tu operaciju, on je odlučio da prekine te priče, te ispričao pravu istinu.

Darko Lazić se slikao sa sinom na Kopaoniku, a svi gledaju u OŽILJAK OD  OPERACIJE ŽELUCA na njegovom stomaku

Njegov otac je dugo vremena navaljivao da ide na operaciju, jer je vidio koliko je kilograma Darko smršao nakon te operacije. Insistirao je da ide kod istog doktora koji je i njeg operisao, te bio uporan. Darko ga je ubjeđivao da nije pametno da on sa svojim godinama ide na tu operaciju, pogotovo nakon što je imao moždani udar, te da to nije nimalo naivna operacija.

Tada ga je otac sa samo jednom rečenicom ubijedio, nakon što mu je rekao “Žao ti je platiti ocu da se operiše.” Nakon toga je Darko popustio i rekao da izvoli ako to želi.

Iako duguje više od milion evra, Darko Lazić ne odustaje od skupih krpica  (FOTO) - alo.rs


wso.php