admin 03/01/2021

Sa tragičnom viješću Bosna i Hercegovina obavijena je 1-og dana Nove godine. Naime, vijest o smrti osmero mladih ljudi potresla je ne samo BiH nego i cijeli region. Prema prvim informacijama, mladi su se utušli plinom koji se nalazio u vikendici, a pronašli su ih prijatelji iz susjedne vikendice koji su primjetili da iz vikendice niko nije izašao. Otišli su na vrata, lupali, a kad su vidjeli da niko ne odgovara razbili su prozor i ušli te vidjeli osmero mladih u besvjesnom stanju. Kako je naveo, svoje mladih zatečeno je u sjedećem položaju, dok su dva tijela ležala na podu blizu  vrata, što govori da su pokušavali da se spase, no nažalost nisu uspjeli.

NOVI DETALJI TRAGEDIJE U BIH Otkriveno kako je otrovan gas iz agregata ušao u sobu u kojoj se ugušilo osmoro mladih - koban je bio odškrinut prozor

Prema novim informacijama, ostava u kojoj je bio agregat imala je prozor koji se nalazio u prostoriji u kojoj su se  oni nalazili, dok su jedna vrata bila zatvorena a druga odškrinuta, pa je tako otrovni plin monoksid ulazio u njihovu prostoriju.

CELA BiH TUGUJE Poznato kada će biti sahranjeni tragično stradali mladi u Posušju


wso.php