admin 23/11/2021

O pjevačici Radi Manojlović se već neko vrijeme ništa ne piše, jer se povukla iz očiju javnosti.

Rada je jako uspješna pjevačica, koja je imala jako težak život. Naime, ona je veoma mlada ostala bez majke, te se sama morala brinuti i preuzeti tu ulogu za brata, kao i za oca. Živjeli su jako skromno, sve do trenutka kada je ona počela zarađivati novac pjevanjem.

Ona se sa 17 godina prijavila u Zvezde Granda, te je njen talent odmah prepoznat.

Prvenstveno je bila u vezi sa kolegom Milanom Stankovićem, sa kojim se zajedno takmičila u toj sezoni muzičkog takmičenja. Trenutno je u vezi sa Harisom Berkovićem, sa kojim navodno u skorije vrijeme planira i svadbu.

Rada se jednom prilikom prisjetila neugodne situacije koju je doživjela, a radi se o tome da ju je napastvovala jedna djevojka. Tokom nastupa u jednoj diskoteci, primjetila je da je jedna djevojka iz bliže publike non stop dodiruje kada joj se ukaže prilika, te je nekako čudno gleda. Mislila je da joj se čini, sve do trenutka kada je otišla do wc-a.

Kada je prala ruke, djevojka joj je prišla sa leđa, te je poljubila u potiljak. Ponudila joj je da se maze u wc-u, na što je ova morala pametno odreagovati. Iako joj je to tada bila jako neugodna i teška situacija, Rada je se sada sa smijehom sjeti.