admin 24/05/2021

Zorica Marković je srpska folk pjevačica koja je 80-tih godina bila na vrhuncu svoje popularnosti.

Iako ima uspješnu karijeru, Zorica se okrenula i rijalitijima, te postala jako popularan rijaliti učesnik. Učestvovala je u više sezona rijalitija ”Zadruga”, kao i rijalitiju ”Farma”.

Sin Zorice Marković krije svoju izabranicu, ali pevačica je morala da  otkrije sve o snajki: "Istina je!" (VIDEO) - Alo.rs

Dok je u svom djetinjstvu čuvala ovce i krave na pašnjacima, Zorica je pjevala, te na taj način naučila pjevati. Za njenu karijeru je najviše zaslužan Mitar Mirić, koji je puštao nju na svojim nastupima da pjeva, i da pokaže svoj talenat, u čemu je i uspjela i postala jedna od popularnijih pjevačica regiona u tom periodu.

Zorica nema običaj javno pričati o svom privatnom životu, ali se mnogo spekulisalo na tu temu.

SIN Zorice Marković je opasan frajer, a sada su isplivali detalji o SNAJKI!

Naime, mediji su jedno vrijeme pisali da Zorica nije u dobrim odnosima sa svojim sinom Dejanom, kojeg je dobila sa samo 15 godina. Ona je njeg dobila iz braka sa harmonikašem iz svog rodnog mjesta Kosjerića. Njih dvoje su se ubrzo rastali, a nakon toga je ona napustila svoje rodno mjesto. Sin je pripao bivšem suprugu, te ga je rijetko viđala u periodu njegovog odrastanja, što joj je on mnogo zamjerao.

Zorica i sin Dejan su sada u dobrim odnosima, i kako ona sama kaže veoma je ponosna na njeg.

RODILA GA JE SA 15 GODINA, OVAJ FRAJER JE SIN ZORICE MARKOVIĆ: Sve žene  obara s nogu, ALI ON VOLI SAMO JEDNU! | Novi.ba